Onze winkel

Deel deze pagina:

Onze winkel is gevestigd in het oudste gedeelte van de oorspronkelijke boerderij, op de 'goot', zoals wij zeggen. Deze ruimte functioneerde vroeger als keuken. De koeienstal ernaast fungeert nu als opslagruimte. Het achterste deel van de winkel was vroeger de leefruimte, het 'kamertje' met ondermeer een bedstee, waar de grootouders van Leen sliepen als er zomergasten waren. In deze voormalige bedstee vind u nu ondermeer de pasta en de havermout..

Bezoek hier de nieuwe webshop van de Doornhof!


De winkel is weliswaar klein, maar we proberen een zo breed mogelijk assortiment biologische levensmiddelen aan te bieden. We verkopen o.a. groenten en fruit van telers uit de regio (Voorne-Putten, Hoekse Waard en Zeeland). Ons streven is zoveel mogelijk de producten rechtstreeks te betrekken bij de producent. Dat wat we niet kunnen betrekken uit de directe omgeving, bijvoorbeeld sinaasappels, kopen we in via diverse biologische groothandels.

In onze winkel vindt u alleen biologisch geproduceerde producten; altijd herkenbaar aan het europese logo voor biologische producten (het groene blaadje). In Nederland worden biologische producten gecontroleerd door Skal, een semi-overheidsorganisatie. Producten die niet biologisch zijn geproduceerd treft u bij ons niet aan!

Wilt u onze winkel met eigen ogen zien? We zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. U kunt bij ons ook met uw pinpas betalen.
Bestellen kunt u ook via onze webshop.