Producten

Deel deze pagina:

Al onze producten staan op deze website.

De producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieen. Onder de categorie 'aanbiedingen' zijn de actuele weekaanbiedingen te vinden. Gebruik de zoekfunctie om uw product naar keuze te zoeken. U kunt ook door de diverse categoriënpagina’s bladeren.

Bij producten met een gewichtsaanduiding wordt in het boodschappenmandje de kiloprijs aangegeven. Het eindbedrag wat u moet afrekenen zal dus afwijken van het eindbedrag in het mandje!

Houd u bij het bestellen van brood rekening met onze besteltijden bij de bakker. Bestellingen later dan genoemde besteltijden kunnen helaas niet meer worden meegenomen i.v.m. het productieproces van de bakker. Houd u hier a.u.b. rekening mee! Indien uw brood gesneden moet worden, geef dit dan a.u.b aan in het vakje 'opmerkingen'.

Geeft u bij de opmerking svp aan of u de boodschappen komt halen in de winkel, of dat we het bij u thuis moeten bezorgen. Indien u gebruikt maakt van een “Doornhof-waardebon”: wilt u dat dan ook vermelden bij de opmerkingen, met het bedrag van de bon. Dan kunnen wij daar rekening mee houden bij het eindbedrag.Groente Andijvie
Prijs per kg. Van Kwekerij Zuidbos.
€ 4,98 Bestellen Lees meer
Groente Romanesco
Torentjes- of groene bloemkool, prijs per stuk
€ 3,25 Bestellen Lees meer
Groente Groenlof
Prijs per stuk. Suikerbrood.

Groenlof of suikerbrood is een herfst-wintergroen...
€ 2,65 Bestellen Lees meer

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11