Aan huis bezorgen

Deel deze pagina:
Bezorgen
U wilt uw boodschappen thuis laten bezorgen? Dat kan, De Doornhof heeft ook een bezorgdienst. We bezorgen in Rockanje, Oostvoorne, Brielle en Hellevoetsluis, en op Voorne Putten, Rozenburg, Goeree Overflakkee, en op Schouwen Duiveland. We bezorgen in principe op vrijdag, tenzij anders met u overeengekomen. Bezorgkosten zijn € 3,50.

Bestelmogelijkheden
U kunt uw bestelling bij ons plaatsen in onze webwinkel, door ons een e-mail te sturen (info@dedoornhof.nl) of door ons te bellen (0181-407018).

Besteltijden
Thuisbezorging op vrijdag: wij moeten uw bestelling uiterlijk woensdag 12.00 uur hebben ontvangen.
Thuisbezorging in Rockanje, Oostvoorne, Hellevoetsluis of Brielle is in overleg iedere dag mogelijk,
Voor klanten op Schouwen Duiveland is het ook mogelijk hun bestelling vrijdag of zaterdag op te halen bij Kwekerij Zuidbos in Noordgouwe.

Producten
Al onze producten vind u in de webshop onder producten. Daarnaast kunnen wij heel veel producten uit het natuurvoedingskanaal voor u bestellen. Bijvoorbeeld producten van specifieke producenten als Lima, BioBites, Proef of Weleda.

De producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieen. Onder de categorie 'aanbiedingen' zijn de actuele weekaanbiedingen te vinden. Gebruik de zoekfunctie om uw product naar keuze te zoeken. U kunt ook door de diverse categoriënpagina’s bladeren.
Bij producten met een gewichtsaanduiding wordt in het boodschappenmandje de prijs per kilo of per 100 gram aangegeven. Het eindbedrag wat u moet afrekenen zal soms iets  afwijken van het eindbedrag in het mandje!

Houd u bij het bestellen van brood rekening met onze besteltijden bij de bakker. Bestellingen later dan bovengenoemde besteltijden kunnen helaas niet meer worden meegenomen i.v.m. het productieproces van de bakker. Houd u hier a.u.b. rekening mee!
Geeft u bij de opmerking svp aan of u de boodschappen komt halen in de winkel, of dat we het bij u thuis moeten bezorgen. Hier kunt u ook aangeven of het bestelde brood moet worden gesneden of niet.

Fruitmand
Uiteraard bezorgen wij een fruitmand voor de zieke, of anderszins. Manden leveren wij vanaf € 20,00; bezorgkosten zijn € 3,50. De inhoud van de manden wisselt met de seizoenen, u kunt van te voren aangeven wat u wel of niet wilt. Bezorging is in overleg. Neemt u contact op met ons via de e-mail of via de telefoon.