Aan huis bezorgen

Deel deze pagina:
Bezorgen
U wilt uw boodschappen thuis laten bezorgen? Dat kan, De Doornhof heeft ook een bezorgdienst.
In Rockanje, Oostvoorne, Brielle en Hellevoetsluis rijden we elke dag (behalve op zondag en maandag).
Op Voorne Putten, Goeree Overflakkee, en op Schouwen Duiveland rijden we op woensdag en vrijdag.

Bestelmogelijkheden
U kunt uw bestelling bij ons plaatsen via onze webshop www.dedoornhof.nl, door ons een e-mail te sturen (info@dedoornhof.nl) of door ons te bellen (0181-407018). Indien gewenst kunnen wij ook U bellen op een vast tijdstip.

Besteltijden
Thuisbezorging op woensdag: wij moeten uw bestelling uiterlijk maandag 12.00 uur hebben ontvangen.
Thuisbezorging op vrijdag: wij moeten uw bestelling uiterlijk woensdag 12.00 uur hebben ontvangen.
Thuisbezorging in Rockanje, Oostvoorne of Brielle is in overleg iedere dag mogelijk,
Voor klanten op Schouwen Duiveland is het ook mogelijke hun bestelling vrijdag of zaterdag op te halen bij Kwekerij Zuidbos in Noordgouwe.

Producten
Al onze producten vind u in de webshop onder producten. Daarnaast kunnen wij heel veel producten uit het natuurvoedingskanaal voor u bestellen. Bijvoorbeeld producten van specifieke producenten als Lima, BioBites, Proef of Weleda.

De producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieen. Onder de categorie 'aanbiedingen' zijn de actuele weekaanbiedingen te vinden. Gebruik de zoekfunctie om uw product naar keuze te zoeken. U kunt ook door de diverse categoriënpagina’s bladeren.

Bij producten met een gewichtsaanduiding wordt in het boodschappenmandje de kiloprijs aangegeven. Het eindbedrag wat u moet afrekenen zal dus afwijken van het eindbedrag in het mandje!

Houd u bij het bestellen van brood rekening met onze besteltijden bij de bakker. Bestellingen later dan genoemde besteltijden kunnen helaas niet meer worden meegenomen i.v.m. het productieproces van de bakker. Houd u hier a.u.b. rekening mee!

Geeft u bij de opmerking svp aan of u de boodschappen komt halen in de winkel, of dat we het bij u thuis moeten bezorgen.