Nieuws

Deel deze pagina:

Aan huis bezorgen

Nieuws
07 AUG 2017
Aan huis bezorgen
Uw boodschappen aan huis bezorgen
Uw boodschappen thuis laten bezorgen: we deden het altijd al. Maar vanaf nu willen we er nog wat meer nadruk op gaan leggen dat we deze service aan u kunnen bieden.
Rockanje, Oostvoorne en Brielle doen we elke dag (behalve op zondag en maandag).
Op de rest van Voorne Putten, Goeree Overflakkee, en op Schouwen Duiveland rijden we op woensdag en vrijdag.

Bestelmogelijkheden:
U kunt uw bestelling bij ons plaatsen via onze webshop shop.dedoornhof.nl, door ons een e-mail te sturen (info@dedoornhof.nl) of door ons te bellen (0181-407018). Indien gewenst kunnen wij ook U bellen op een vast tijdstip.

Besteltijden:
Thuisbezorging op woensdag: wij moeten uw bestelling uiterlijk maandag 12.00 uur hebben ontvangen.
Thuisbezorging op vrijdag: wij moeten uw bestelling uiterlijk woensdag 12.00 uur hebben ontvangen.
Thuisbezorging in Rockanje, Oostvoorne en Brielle in overleg.
Voor klanten op Schouwen Duiveland is het ook mogelijke hun bestelling op te halen bij Kwekerij Zuidbos in Noordgouwe.

Al onze producten staan op deze website.

De producten zijn onderverdeeld in verschillende categorieen. Onder de categorie 'aanbiedingen' zijn de actuele weekaanbiedingen te vinden. Gebruik de zoekfunctie om uw product naar keuze te zoeken. U kunt ook door de diverse categoriënpagina’s bladeren.

Bij producten met een gewichtsaanduiding wordt in het boodschappenmandje de kiloprijs aangegeven. Het eindbedrag wat u moet afrekenen zal dus afwijken van het eindbedrag in het mandje!

Houd u bij het bestellen van brood rekening met onze besteltijden bij de bakker. Bestellingen later dan genoemde besteltijden kunnen helaas niet meer worden meegenomen i.v.m. het productieproces van de bakker. Houd u hier a.u.b. rekening mee!

Geeft u bij de opmerking svp aan of u de boodschappen komt halen in de winkel, of dat we het bij u thuis moeten bezorgen.

Pagina terug