Nieuws

Deel deze pagina:

Corona

Nieuws
16 MAA 2020
Corona

De winkel van De Doornhof blijft tijdens de coronacrisis open, en onze bezorgservice blijft van kracht. Wilt u uw boodschappen liever thuis bezorgd hebben dan dat u naar de winkel komt, kunnen we dat voor u regelen. Voor onze winkel zelf hebben we wel een aantal beperkende maatregelen in moeten voeren, voor uw en onze veiligheid.

Zo vragen we u met pin of mobiele telefoon te betalen. Als u alleen over contant geld beschikt dan vragen we u dit zonder handcontact te doen. Het pin-apparaat maken we na elke pintransactie schoon met alcohol. Ook de deurkrukken van de winkel worden schoongemaakt met alcohol en wassen we zeer regelmatig onze handen.
Vrijdag en zaterdag zijn onze drukste dagen. Heeft u de mogelijkheid om op andere dagen boodschappen te doen dan zou dat prettig zijn. Gezien de oppervlakte van de winkel kunnen we maar 1 persoon tegelijk in de winkel toelaten. Anders kunnen we niet de 1,5 meter garanderen. Meer klanten vragen we even buiten te wachten. Echte rijen verwachten we niet, en anders gaan we koffie serveren. Coronavrij uiteraard. En daarnaast geldt de algemene gepaste afstand van 1,5 m ook bij ons in de winkel.

We zorgen ervoor dat de schappen goed gevuld blijven, we hebben nog genoeg voorraad. Onze l
everanciers hebben hun toevoer gegarandeerd. Dat geldt met name voor droogwaren als conserven. Voor verse produkten kan niet altijd aanvoer worden gegarandeerd, met name uit risicogebieden zoals Spanje en Italië. Inmiddels zijn er een aantal producten die al een tijdje niet te verkrijgen zijn. Bijvoorbeeld de melen, handzeep en toiletpapier. We blijven bestellen en zullen even moeten roeien met de riemen die we hebben.

Wij willen u de komende tijd graag blijven voorzien in uw dagelijkse levensmiddelen. Veel sterkte de komende tijd!


Pagina terug