Nieuws

Deel deze pagina:

Corona-maatregelen

Nieuws
30 SEP 2020
Corona-maatregelen

Op 28 september heeft Nederland te horen gekregen dat er de komende 3 weken aangescherpte maatregelen van kracht zijn. Hieronder nog even een overzicht van de maatregelen bij De Doornhof 👇🏻.

Wij hanteren nog steeds het 1 persoonswinkelen, maximaal 2 personen per huishouden. Dat betekent dat wanneer een klant in de winkel is wij u vriendelijk vragen even buiten te wachten. De kaart op de deur geeft aan of er iemand in de winkel is. Er staan tuinstoelen en een bankje om even op te gaan zitten. ⛱

Houd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar, en tot ons. Juist omdat de winkel klein is. U kunt uw handen reinigen met de hygiëne pomp, deze staat in het raam bij de toegangsdeur. Deur en pinapparaat worden na elk bezoek/elke handeling gedesinfecteerd. Raak alleen het product aan dat u nodig heeft.

Een van de maatregelen vanuit de overheid omvat speciale openingsuren voor ouderen en kwetsbare mensen. De Doornhof hanteert sowieso het 1 persoonswinkelen, maximaal 2 personen per huishouden. Wanneer u echter de voorkeur geeft om te winkelen op andere tijden dan de normale winkeltijden, neemt u dan contact met ons op.

Uiteraard kunnen we de boodschappen ook altijd bij u thuis bezorgen, zoals we altijd al doen. Bestellen kan via de webshop (www.dedoornhof.nl), e-mail (info@dedoornhof.nl) of telefoon (0181-407018).

Er wordt vanuit de overheid en veiligheidsregio Rotterdam/Rijnmond sterk geadviseerd een mondkapje te dragen. 😷 Het dragen is (vooralsnog) niet verplicht. Wij laten onze klanten vrij om voor zichzelf te bepalen welke keuze zij hierin maken. Zelf dragen wij wel een mondkapje.

Graag tot ziens! 🌞

Pagina terug