Onze winkel

Deel deze pagina:

In onze winkel verkopen wij biologische groenten, fruit, aardappelen en andere biologische levensmiddelen. De winkel is in 1994 gestart met de verkoop van onze zelfverbouwde biologische groenten. Inmiddels is het assortiment uitgebreid tot een volledig biologisch levensmiddelenpakket. Van groenten tot kaas en van brood tot olie en azijn. Helaas telen we zelf geen groenten meer maar we betrekken deze van collega's uit de regio of kopen het in bij de groothandel in biologische produkten (Udea).

De winkel is gevestigd in het oudste gedeelte van de oorspronkelijke boerderij, op de 'goot', zoals wij zeggen. Deze ruimte functioneerde vroeger als keuken. De koeienstal ernaast fungeert nu als opslagruimte. Het achterste deel van de winkel was vroeger de leefruimte, het 'kamertje' met ondermeer een bedstee, waar de grootouders van Leen sliepen als er zomergasten waren. In deze voormalige bedstee vind u nu ondermeer de pasta en de havermout.

De winkel is weliswaar klein, maar we proberen een zo breed mogelijk assortiment biologische levensmiddelen aan te bieden. We verkopen o.a. groenten en fruit van telers uit de regio (Voorne-Putten, Hoekse Waard en Zeeland). Ons streven is zoveel mogelijk de producten rechtstreeks te betrekken bij de producent. Dat wat we niet kunnen betrekken uit de directe omgeving, bijvoorbeeld sinaasappels, kopen we in via diverse biologische groothandels. Kunt u bepaalde producten die u regelmatig gebruikt bij ons niet vinden: overleg dan met ons. Veel producten kunnen wij voor u bestellen of bij regelmatig gebruik opnemen in ons assortiment.

In onze winkel vindt u alleen biologisch geproduceerde producten; altijd herkenbaar aan het europese logo voor biologische producten (het groene blaadje). In Nederland worden biologische producten gecontroleerd door Skal, een semi-overheidsorganisatie. Producten die niet biologisch zijn geproduceerd treft u bij ons niet aan!

Wilt u onze winkel met eigen ogen zien? We zijn geopend op woensdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur. U kunt natuurlijk bij ons ook met uw pinpas betalen. Wij geven hier de voorkeur aan.
Bestellen kunt u ook via onze webshop.