Droogwaren

Deel deze pagina:

Knolselderij

Recepten
27 SEP 2020
Knolselderij
De Kleine Aarde bracht in 1982 een kookboek uit ‘Eet Kook Ekologisch’. Zowel Leen als ik hadden onafhankelijk van elkaar daarvan een exemplaar. Ze staan nu gezellig naast elkaar in de boekenkast... Het recept van de week komt uit dit kookboek.

Gestoofde knolselderij met wortel en peterselie

bijgerecht voor vier personen

BENODIGDHEDEN
400 g knolselderij
400 g wortel
4 eetl. olie
gehakte peterselie naar smaak
zout en peper

BEREIDINGSWIJZE
Schil en maak de knolselderij schoon en snijd in kleine blokjes. Rasp de wortel en snijd in kleine schijfjes.
Verwarm de olie en bak hierin de groenten op laag vuur. Voeg een scheutje water toe, doe de deksel op de pan en laat de groenten 15 tot 20 minuten smoren.
Maak de gestoofde groenten af met wat zout en peper en de gehakte peterselie.

Pagina terug