Droogwaren
Risotto met bieten en Parmezaanse kaas
Recepten15 JUL 2014

De geroosterde bietjes geven deze risotto een prachtige rode kleur. Een recept van Michele Scicolone.
Pasta met tonijn en broodkruim
Recepten15 JUL 2014

Pasta con tonno e briciole.Serveer deze pasta met een frisse, witte Italiaanse huiswijn.
Banketbakkersroom
Recepten15 JUL 2014

Voor bij de Berlinerbollen, of natuurlijk iets anders (tompouce)
Pasta met gehakte spruitjes
Recepten15 JUL 2014

Hier weer een recept van Onno Kleyn. De bereiding vergt misschien wat tijd, het resultaat mag er dan ook wel zijn. Heerlijke smaak!
Kweeperenchutney met abrikozen
Recepten15 JUL 2014

Deze chutney ziet er prachtig uit. Het is natuurlijk een perfecte manier om de kweepeer te bewaren. Laat chutney bij voorkeur een maand staan voor de pot open te maken.