Fruit

Deel deze pagina:

Rauwe zuurkool met veldsla en noten

Recepten
22 MAA 2020
Rauwe zuurkool met veldsla en noten

Rauwe zuurkool met veldsla en noten
voor vier personen

BENODIGDHEDEN
100 g veldsla
1 sjalot
100 g verse zuurkool
1 appel
50 g rozijnen
een handje noten
1 eetl. olijfolie extra vergine
1 theel. vloeibare honing
balsamicoazijn
peper, zout

BEREIDINGSWIJZE
Was de veldsla. Laat de zuurkool uitlekken en was eventueel. Maak de zuurkool los, eventueel kun je haar kort snijden. Snipper de sjalot. Was de rozijnen en snijd de appel (geschild of ongeschild) in blokjes.
Maak een dressing van olijfolie, honing en azijn. Hak de geroosterde noten fijn.
Doe de veldsla, zuurkool, sjalot, rozijnen en appel in een grote schaal en meng. Strooi de noten over de salade en besprenkel met de dressing.

Pagina terug