Groente

Deel deze pagina:

Salade van postelein en geitenkaas

Recepten
22 FEB 2016
Salade van postelein en geitenkaas

voor vier personen

BENODIGDHEDEN
4  eieren
150 g witschimmel geitenkaas
50 g walnoten
4  aardappels
olijfolie om te bakken
50 ml rode wijnazijn
zout
versgemalen peper
250 g postelein
(raapzaad-)olie

Bereidingswijze
Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook ze hard in 10 minuten. Laat de eieren schrikken in koud water, pel ze en snijd ze in vieren.

Snijd de geitenkaas in blokjes en rooster de noten in een droge koekenpan.
Schil de aardappels en snijd ze in hele kleine blokjes. Kook de aardappelblokjes eventueel even tot ze enigszins gaar zijn (niet te lang). Verhit olie in een pan en bak de aardappels goudbruin, blus af met de azijn en breng op smaak met zout en peper.

Verdeel de postelein, aardappels, noten, eieren en geitenkaas over borden en besprenkel met (raapzaad-)olie.


Pagina terug