Groente

Deel deze pagina:

Tajine van pompoen en gemarineerde groenten

Recepten
13 AUG 2014
Tajine van pompoen en gemarineerde groenten

Roergebakken bloemkool met boontjes

Recepten
13 AUG 2014
Roergebakken bloemkool met boontjes
Een recept uit het warme Thailand. Thaise gerechten vormen een verfijnd evenwicht tussen krachtige smaken.

Avocado-tomatensalade

Recepten
12 AUG 2014
Avocado-tomatensalade
Garneer met korianderblaadjes

Kroten met geroosterde amandelen en couscous

Recepten
12 AUG 2014
Kroten met geroosterde amandelen en couscous
Lekker met een gemengde salade

Kool-wortelsalade met mosterddressing

Recepten
12 AUG 2014
Kool-wortelsalade met mosterddressing

Schelpjespasta met ansjovis en broccoli

Recepten
12 AUG 2014
Schelpjespasta met ansjovis en broccoli
Dit pastagerecht met zijn stevige smaak is typerend voor de keuken van Zuid-Italië en Sicilië

Courgettebeignets

Recepten
12 AUG 2014
Courgettebeignets
Lekker als snack of bij een bulgursalade (Kisir, zie recept)

Sugo di verdure

Recepten
12 AUG 2014
Sugo di verdure
Gecombineerd met versgekookte pasta is dit een ideale lichte lunch of avondmaaltijd

Kip uit de karai

Recepten
12 AUG 2014
Kip uit de karai
Dien het gerecht op met basmati- of jasmijnrijst en bijv. bloemkool(-curry).

Hittebestendige tomatensoep (Gazpacho)

Recepten
12 AUG 2014
Hittebestendige tomatensoep (Gazpacho)
Deze soep moet minimaal 2 uur in de koelkast rusten, zodat de smaken goed vermengd zijn.