Groente

Deel deze pagina:

Tempura van bloemkool

Recepten
02 JUL 2014
Tempura van bloemkool
Serveer de tempura als groentebijgerecht of als borrelhapje. 

Soep van bospeen met koriander

Recepten
02 JUL 2014
Soep van bospeen met koriander
Met het loof is bospeen enkele dagen op een koele plaats en in de koelkast ongeveer vijf dagen houdbaar.

Courgette tagliatelle

Recepten
02 JUL 2014
Courgette tagliatelle
Een heerlijk bijgerechtje!

Pastamet cherrytomaatjes

Recepten
26 JUN 2014
Pastamet cherrytomaatjes

Chutney van appel en rabarber

Recepten
26 JUN 2014
Chutney van appel en rabarber
Bewaar de chutney, voordat je hem gebruikt, ongeveer een maand, dan wordt de smaak beter. Ook daarna is het nog lang houdbaar.

Gegratineerde asperges op een bedje van rucola

Recepten
26 JUN 2014
Gegratineerde asperges op een bedje van rucola
Een voorgerechtje voor 4 of een hoofdgerecht voor 2

Geroosterde rabarber met peterseliepuree

Recepten
25 JUN 2014
Geroosterde rabarber met peterseliepuree
Lekker met in de olijfolie krokant gebakken karbonade of procureur. 

Roergebakken koolrabi

Recepten
25 JUN 2014
Roergebakken koolrabi
Op een ideetje gebracht door Jan, onze chauffeur. En inderdaad, het is een heerlijk gerecht! Zoals altijd bij dit soort gerechten zijn de specerijen aan te passen aan eigen smaak.

Penne met pittige tomatensaus en blauwschimmelkaas

Recepten
25 JUN 2014
Penne met pittige tomatensaus en blauwschimmelkaas
Een lekkere pasta, met blauwschimmelkaas. Maar je kunt ook pecorino gebruiken.

Griekse taart met prei en feta

Recepten
17 JUN 2014
Griekse taart met prei en feta
Als lunchgerecht of diner voor twee à drie personen, als voorgerechtje of borrelhapje (tapas)

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37