Groente

Deel deze pagina:

Spinaziesoep met raapsteeltjes en ei

Recepten
02 JUL 2014
Spinaziesoep met raapsteeltjes en ei
Lekker met zeer dun geroosterd en beboterd brood.

Groentecouscous met lamsvlees

Recepten
02 JUL 2014
Groentecouscous met lamsvlees
Serveer het vlees en de groenten apart, samen met afgebakken Turks brood. Lekker om de dippen.

Chinese koolrolletjes

Recepten
02 JUL 2014
Chinese koolrolletjes
Breng de vulling op smaak met zoute sojasaus (shoyu) en mirin (zoete rijstwijn), of met zoete ketjap.

Tempura van bloemkool

Recepten
02 JUL 2014
Tempura van bloemkool
Serveer de tempura als groentebijgerecht of als borrelhapje. 

Soep van bospeen met koriander

Recepten
02 JUL 2014
Soep van bospeen met koriander
Met het loof is bospeen enkele dagen op een koele plaats en in de koelkast ongeveer vijf dagen houdbaar.

Courgette tagliatelle

Recepten
02 JUL 2014
Courgette tagliatelle
Een heerlijk bijgerechtje!

Pastamet cherrytomaatjes

Recepten
26 JUN 2014
Pastamet cherrytomaatjes

Chutney van appel en rabarber

Recepten
26 JUN 2014
Chutney van appel en rabarber
Bewaar de chutney, voordat je hem gebruikt, ongeveer een maand, dan wordt de smaak beter. Ook daarna is het nog lang houdbaar.

Gegratineerde asperges op een bedje van rucola

Recepten
26 JUN 2014
Gegratineerde asperges op een bedje van rucola
Een voorgerechtje voor 4 of een hoofdgerecht voor 2

Geroosterde rabarber met peterseliepuree

Recepten
25 JUN 2014
Geroosterde rabarber met peterseliepuree
Lekker met in de olijfolie krokant gebakken karbonade of procureur. 

Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38