Groente
Spinaziesoep met raapsteeltjes en ei
Recepten02 JUL 2014

Lekker met zeer dun geroosterd en beboterd brood.
Groentecouscous met lamsvlees
Recepten02 JUL 2014

Serveer het vlees en de groenten apart, samen met afgebakken Turks brood. Lekker om de dippen.
Tempura van bloemkool
Recepten02 JUL 2014

Serveer de tempura als groentebijgerecht of als borrelhapje.
Soep van bospeen met koriander
Recepten02 JUL 2014

Met het loof is bospeen enkele dagen op een koele plaats en in de koelkast ongeveer vijf dagen houdbaar.
Chutney van appel en rabarber
Recepten26 JUN 2014

Bewaar de chutney, voordat je hem gebruikt, ongeveer een maand, dan wordt de smaak beter. Ook daarna is het nog lang houdbaar.
Gegratineerde asperges op een bedje van rucola
Recepten26 JUN 2014

Een voorgerechtje voor 4 of een hoofdgerecht voor 2
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41