Overig

Deel deze pagina:

Eiersalade

Recepten
05 APR 2020
Eiersalade
Eiersalade
voor vier personen

BENODIGDHEDEN
6 eieren
1 bosje bieslook
1 limoen
1 el mayonaise
2 tl fijne mosterd, naar smaak
peper en zout

BEREIDINGSWIJZE
Breng de eieren in een pan met water aan de kook en kook ze in circa 10 minuten hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken onder koud water en pel ze. Prak ze vervolgens fijn met een vork.
Snijd de bieslook fijn. Rasp de limoen en pers hem vervolgens uit. Bewaar het sap. Meng voor de eiersalade de eieren met de bieslook, de limoenrasp en het sap, de mayonaise en de mosterd en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Lekker voor bij de Paasbrunch, op matzes, roggebrood of geroosterd brood. Met schijfjes komkommer, een rood uitje en kappertjes.

Naar een recept van Bianca Jansen

Pagina terug