Vegetarisch

Deel deze pagina:
Een overzicht van heerlijke, vegetarische gerechten. Niet alle gerechten zijn ook veganistisch: in sommige gerechten is kaas en/of andere zuivel gebruikt.


Mango-yoghurt ijs

Recepten
05 AUG 2019
Mango-yoghurt ijs

Mango-yoghurt ijs
voor 2 tot 4 personen

BENODIGDHEDEN
250 gram mango (± 1 mango)
150 gram Griekse yoghurt
1 el honing of 10 gram poedersuiker

VOORBEREIDING
Snijd de mango doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes en vries dit in.

BEREIDINGSWIJZE

Doe de bevroren stukjes mango met de yoghurt en de honing of de suiker in een blender of hakmolen en laat zo’n 3-5 minuten draaien. Vries de ijsmassa opnieuw in of gebruik het direct.
Als je het opnieuw invriest laat het dan voor gebruik eerst een beetje ontdooien. Schep er vervolgens mooie bolletjes uit.

Het yoghurtijs is ook met ander fruit te maken. Zorg in ieder geval dat je het fruit in stukken snijdt en van tevoren in de diepvries doet. Naar een recept van Laura’s Bakery.

Pagina terug