Zuivel en kaas

Deel deze pagina:

Mango-yoghurt ijs

Recepten
19 DEC 2021
Mango-yoghurt ijs
Mango-yoghurt ijs
voor 2 tot 4 personen

BENODIGDHEDEN
250 gram mango (± 1 mango)
150 gram Griekse yoghurt
1 el honing of 10 gram poedersuiker

VOORBEREIDING
Snijd de mango doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in stukjes en vries dit in.

BEREIDINGSWIJZE
Doe de bevroren stukjes mango met de yoghurt en de honing of de suiker in een blender of hakmolen en laat zo’n 3-5 minuten draaien en pureren. Vries de ijsmassa opnieuw in of gebruik het direct.
Als je het opnieuw invriest laat het dan voor gebruik eerst een beetje ontdooien. Schep er vervolgens mooie bolletjes uit.

Het yoghurtijs is ook met ander fruit te maken. Zorg in ieder geval dat je het fruit in stukken snijdt en van tevoren in de diepvries doet. Naar een recept van Laura’s Bakery.

Pagina terug